Skip to content

Appeltaart met koffie

Iedere woensdag een lekker kopje koffie halen in de nieuw geopende koffiekas. Voor een heerlijk stuk zelfgemaakte appeltaart of cake met een kopje koffie, thee of frisdrank.

Afhankelijk van het seizoen zijn de producten uit onze groentetuin en plantenkas verkrijgbaar, naast een wisselend assortiment van lokale streekproducten. (foto van eigen produkten en streekprodukten)

Sinds mei 2024 heeft Zorgkwekerij Groen een nieuwe ontmoetingsplek gecreëerd, namelijk de Koffie Kas Amsterdam. De Koffie Kas is een plek voor iedereen. De (eenzame) buurman/buurvrouw verderop die even zijn krantje komt lezen, de ouder die gezellig komt lunchen, het gezin met een kleine portemonnee die verse groente komt halen voor een eerlijke prijs of de student die even in andere omgeving zijn opdracht komt maken onder het genot van frisse salade of een andere gezonde hap. Hier bieden wij al onze verse producten en planten aan en kan je genieten van een gezellige ongedwongen sfeer met lekkere eigen gemaakte gezonde hapjes en drankjes. De koffiekas wordt gerund door onze eigen deelnemers van de zorgkwekerij.

Lokale producten
Naast koffie en thee verkopen we ook lokale producten bijv: Zo verkopen we worst van de Herkomst, melk, kaas en andere zuivelproducten van “ons verlangen” en honing van imkerij Albeke.

Events

Kookboek “met Groen”
Spruitjessoep, stamppot boerenkool of een heerlijke worteltjestaart. Alle favoriete gerechten van onze deelnemers zijn gebundeld en kunnen nu ook thuis bereid worden! Het kookboek volgt de jaargetijden met mooie fotografie en duidelijke bereidingswijze. En door de handige ringband kunnen extra edities makkelijk toegevoegd worden.

Zoekt u nog een leuk bedrijfscadeau dan kunnen we het kookboek heel makkelijk personaliseren met bedrijfslogo.

24/7 winkeltje
Kan je geen genoeg krijgen van onze producten? Je kan elke dag bij onze selfservice kraam terecht. Hier kan je de verse producten en planten zelf pakken en afrekenen.

High Tea mogelijkheden
Nog op zoek naar een originele plaats om een high tea te houden? Wij verzorgen ook high tea arrangementen. Voor meer informatie zie telefoonnummer hieronder of stuur een mailtje.

Openingstijden & Contact

Openingstijden Koffie Kas
Woensdag van 10:00 tot 15:00 uur

Adres
Osdorperweg 543
1067 ST Amsterdam
06-51835190

info@koffiekas.nl

Back To Top